To je eden izmed hitrih načinov kako sprostiti sebe in svoje najbližje.


Če si želite naučiti masirati pod našim vodstvom, ste vabljeni na individualno delavnico -SPROSTITVENA MASAŽA ZA DOMAČO UPORABO. Primerna je za laike, ki si želite osnove tehnik naučiti za uporabo doma. Z masažo bomo sproščali mišično in čustveno napetost zaradi hitrega tempa življenja. Namen je doseči pomirjajoč občutek, ki preko živčnega sistema deluje na notranje organe in njihovo delovanje. Predznanje ni potrebno, delavnice se lahko udeležijo tudi popolni začetniki.

POTEK DELAVNICE IN KAJ SE BOSTE NAUČILI:

Delavnico vodi diplomirani kineziolog David, mojster na področju masaž, terapij in kinezioterapije. Poteka individualno ali v manjši skupini v naših prostorih ob uporabi naših masažnih miz, olj in brisač. Primerna je za vse ljudi, ki nimajo hujših kroničnih ali akutnih težav kjerkoli na telesu.

V uvodu bomo nekaj povedali o sami masaži, osnovah anatomskih delov telesa, ki jih bomo masirali, učinki masaže, priprava na masažo, masažne tehnike. Učili se bomo na delih telesa, ki so zelo pogosto najbolj obremenjeni: hrbet, vrat, ramena, noge. Spoznali se bomo s tehnikami masaže kot so gladenje, gnetenje in vtiranje. Vsak izmed udeležencev bo masiral in bo hkrati tudi deležen masaže.

Delavnica je namenjena izključno domači uporabi, s pridobljenim znanjem ne postanete maser/maserka.

PODROBNOSTI:
DATUMI v mesecu decembru:  15.12. ob 17:00, 18.12. ob 11:00, 24.12 ob 9:00 uri ali individualno po dogovoru.
ČAS TRAJANJA: Delavnica traja približno 3 ure (180 minut).
KJE: ILON center masaž in terapij, Prešernova 1a, 3320 Velenje
CENA: cena je 110€ za par oziroma 70€ za posameznika.

Plačilo se pred delavnico poravna na transakcijski račun podjetja Plomos d.o.o., Šmarška cesta 43, 3320 Velenje št. TRR: SI56 101000051567814 Intesa Sanpaolo Bank (Banka Koper). Sklic 00 0104. Potrdilo o plačilu prinesite s seboj na delavnico.

PRIJAVE: Obvezne predhodne prijave na 041/278-491.