*.* Sijoča in zdrava koža tudi pozimi! *.*

Posted: 7 januarja, 2017 By:

*Oh zima, kako smo te pogrešali!*
Nič ni pozimi boljše kot udoben mehek pulover in škornji, rožnata lica in para nad skodelico vroče čokolade, pozabiti pa ne smemo tudi na udobno noč ob ognju. Super, kajne? Koža je naš največji organ in varuje vse druge organe v telesu. Mrzla zima in suh zrak pa ji lahko škodujejo. Suha koža ni samo neprijetnega občutka, lahko je tudi videti dolgočasno ali postarano.

Torej, kako lahko uživati čudovite trenutke zime in ohraniti zdravo, mehko in sijočo kožo? Piling, piling, piling!

Kaj je piling?
Piling je postopek čiščenja, ki odstrani staro, suho kožo s telesa. Naša koža je vedno v hiper-pogonu in proizvajajo nove, zdrave celice kože, in ko se pojavijo te nove celice, je treba odstraniti površinske celice. Piling deluje tako, da z izdelekom, ki vsebuje nežno abrazijsko sestavino, z nežnimi gibi odstranimo staro, luskasto kožo, kar vam bo na koži pustilo sijoč in nežen občutek.

 

Masaža kot pika na i!
Odličen način, da za kožo na obrazu in telesu dobro poskrbimo, je masaža. Masaža bo pomagala spodbuditi kroženje in pripomoglo k odstranitvi odmrlih kožnih celic, ki zagotavlja nežen piling. Masaža lahko deluje tudi na limfni sistem, ki pomaga pri procesu razstrupljanja telesa. Kopičenje strupov in odpadnih snovi v telesu se lahko kažejo na koži in so pogosto znak, da so lahko nekateri telesni sistemi počasni.

 
V centru masaž in terapij ILON so na voljo različna aromatična olja AFRODITA, s katerimi koža pridobi zdrav sijaj, je bolj gladka in navlažena. Zavarujte svojo dragoceno kožo pred mrazom in poskrbite, da bo mehka, prožna in voljna. In seveda, ne pozabite na zadostno količino tekočine!


 

Ines
AUTHOR

Ines

Ustvarjanje je moj svet :))

All stories by: Ines