Nohte si s permanentnimi laki (pog.gelish) lahko uredite kar same doma.Pri nas izvajamo delavnico, ki je namenjena vsem, ki si želite nohte doma narediti same z uporabo lakov, ki se sušijo pod LED ali UV lučko. Tiste, ki se ne znajdete in ne veste kaj točno potrebujete, da boste pravilno nanesle permanentni lak in da bo le ta držal nekje 3 tedne, vam bomo to pokazali. Vse kar potrebujete, da si uredite nohte same doma je posebna UV ali LED lučka, primeren lak v vaši najljubši barvi ter nekaj pripomočkov. Delavnica je primerna za domačo uporabo, da boste znale sebi in prijateljici urediti nohte za posebno priložnost in same narisati še kakšno rožico. Odlična je tudi kot darilo.

Kaj je permanenti lak?
Lak se nanaša v tankem sloju, kot navaden lak za nohte, ki ga nanesemo v več plasteh in se suši pod UV ali LED lučko in drži približno 3 tedne. Permanentni lak naravne nohte učvrsti, jih naredi trdnejše, posledično so pri naslednjem nanašanju nohti daljši.  Tukaj ne gre za način, s katerim bi nohte podaljševali, ampak nanašamo lak na naravno lepe nohte. Odstranjujemo ga z odstranjevalcem s postopkom raztapljanja.

Ker je delavnica primerna za tiste, ki si želite same doma urediti nohte, ne boste rabile modelov, ker boste delale na svojih nohtih. Kratkemu teoretičnemu uvodu sledi praktični del, kjer bo prikazan postopek nanašanja in odstranjevanja permanentnega laka.

Predelali bomo:
* prednosti permanentnega lakiranja
* pravilno pripravo nohta
* osnovno nego nohtov
* postopek nanašanja permanentnega laka
* odstranjevanje

Cena: 44 eur/osebo.

Delavnica je brezplačna ob hkratnem nakupu 3 bonov za permanentno lakiranje (odlično tudi kod darilo), ki se jih lahko izkoristi kdorkoli v obdobju pol leta (skupaj 66 eur). Priporočamo, da s seboj prinesete svojo UV/LED lučko za strjevanje lakov, pripomočke in lake, ki jih že uporabljate doma, saj boste kasneje doma prav tako delale s temi pripomočki. V kolikor tega še nimate, vam bodo pri nas na voljo brezplačno. 3-urna delavnica permanentnega lakiranja za domačo uporabo je izvedena po dogovoru v naših prostorih, Cesta talcev 22, 3320 Velenje. Nahajamo se v 1.nadstropju.Delavnico bo vodila naša Ines.

Za vsa vprašanja in prijavo na delavnico jo lahko pokličete na tel. št.: 031-727-972