NOVOST: AKRIL-GEL nohti

Posted: 30 aprila, 2018 By:

Zakaj bi se vsak dan ukvarjali z lakiranjem in urejanjem nohtov, ko pa obstajajo tehnike, ki omogočijo dovršene nohte, obstojne do pet tednov?


Poznamo več vrst tehnik izdelovanja nohtov in poznamo tudi več vrst materiala. Najprej naj povemo, da gelish nohti (permanentno lakiranje) in gelirani nohti niso ena in ista stvar. Med njimi so precejšnje razlike, kjub podobnemu imenovanju. Izraz gelish, ki se ga veliko uporablja, je v resnici le ena izmed znamk, ki omogoča permanentno lakiranje nohtov. Več o razliki med njima smo napisali TUKAJ.

 

Akrilni, gel in akril-gel nohti pa so oblika podaljševanja nohtov (česar s permanentnimi laki ne moremo početi). Nohti, ki so podaljšani veljajo za bolj odporne proti udarcem in lomljenju in so malenkost debelejši. Gelirani nohti so primerni za tiste, ki si želijo daljših ali močnejših nohtov, a ti nočejo zrasti bodisi zaradi pretirane lomljivosti bodisi zaradi grizenja nohtov. Z materialom vam podaljšamo noht na poljubno dolžino in obliko. Naravni videz boste najlaže vzdrževali z redno korekturo (približno enkrat na mesec). Odstraniti si ga ne morete sami, ampak vam ga v salonu, tako da ga previdno popilimo stran do naravnega nohta.

 

NOVOST! AKRIL-GEL

je nov material, ki je kombinacija akrila in gela. Akril-gel je v primerjavi z gelom lažji in močnejši. Suši se pod LED (ali UV) lučko, prav tako pa pri tem sistemu ne potrebujemo tekočine (ki je nujna za akril), ki je zelo neprijetnega vonja. Prednost akril-gel materiala je tudi, da pod lučko ne peče!

V primerjavi z začasnimi umetnimi nohti, ki jih kupite v drogerijah in jih same lahko nalepite na svoje naravne nohte, nohti iz teh materialov zdržijo veliko več časa. Če prvi držijo le nekaj dni, umetni nohti iz akrila držijo več tednov. Nohte se s posebnim postopkom oblikuje na vaš noht in niso nadomestek za vaše naravne nohte temveč predstavljajo zgolj njihovo nadgradnjo. Pomagali vam bodo zakriti ali popraviti vaše poškodovane oz. kratke in krhke nohte. Urejanje nohtov lahko traja celo več kot eno ali dve uri, saj je pri delu potrebna natančnost. In čeprav bodo nohti dolgo časa urejeni, ob tem potrebujejo pravilno nego.


Za naročanje ali morebitna vprašanja lahko pokličete na: 031-727-972 (Ines)

 

vir 1

Ines
AUTHOR

Ines

Ustvarjanje je moj svet :))

All stories by: Ines