Masaža obraza in lasišča

Posted: 2 septembra, 2019 By:

Ali veste, da imate več kot trideset mišic na vašem obrazu in vratu? Te mišice se vseskozi raztezajo in krčijo pri čemer porabljajo veliko energije. Masaža obraza in lasišča je prijetno in sproščujoče doživetje, zaradi česar se boste počutili sveže. Na vašo kožo vpliva z več pozitivnimi učinki saj pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev ter nahrani vaše celice s kisikom.

Redna masaža obraza ima učinek liftinga in pripomore h kasnejšemu nastanku gubic. Z masažo lasišča se spodbujajo živčni končiči, mišice in krvne žile.

Ima antistresni učinek, saj vas za 25 min popelje v svet mirovanja, prijetnih dišav in nežne glasbe. Odmislite vsakdanje skrbi in si ob tem privoščite krajši počitek. Naj vas ne skrbi, če medtem malce zadremate,saj je to le znak sproščenosti in udobja.Izbirate lahko med sprostitvenim in lifting učinkom masaže. Za dosežen učinek liftinga je potrebnih več masaž v krajšem obdobju (priporočljivo 2x na teden prve tri tedne, nato 1x na teden vsaj 1 mesec).Masaža obraza ima veliko prednosti in pozitivnih lastnosti.

  1. Masaža obraza zmanjšuje anksioznost in lahko izboljša negativno razpoloženje.
  2. Izboljšanje splošnega stanja kože
  3. Pospeši prekrvavitev
  4. Preprečuje gube.
  5. Zmanjšuje napetost.
  6. Olajša simptome alergij kot so sinusni zastoji.
  7. Stimulira se limfni sistem.
  8. Pospeši izločanje toksinov iz obraznega področja.
  9. Mišično tkivo dobi kisik, beljakovine in druge snovi, ki prehranjujejo tkivo.
  10. Izboljša imunski sistem

Vzemite si čas zase in uživajte ob popolni sprostitvi.

Tajda
AUTHOR

Tajda

All stories by: Tajda