Dvig imunskega sistema in energije z bioterapijo

Posted: 5 februarja, 2018 By:

V četrtek, dne 22.2.2018 ob 17:00 uri organiziramo brezplačno predstavitev o blagodejnih učinkih bioterapije z gostjo Leonido Derganc, licencirano bioterapevtko iz centra Notranja modrost.

Obvezne so predhodne prijave na tel.št.: 041/372-404 (Leonida)


O čem bo govora na predstavitvi:

Kako lahko dvignemo nivo energije in imunskega sistema, da razrešimo, kar nam ni všeč, da se stvari »postavljajo na svoje mesto« (pa naj gre za slabše zdravje, fizično počutje, odnosi, kariera, partnerstvo,…)? Presežemo stres in nevtraliziramo njegove učinke.

Ena od možnosti, ki lahko dokaj hitro in učinkovito pomaga pri premagovanju omenjenih težav, je pomoč z bioenergijo.

Bioenergija je poenostavljeno povedano pravzaprav energija zaradi katere živimo, nekaj na kar »smo priklopljeni«. Bioenergija vedno znova dokazuje pomoč pri izboljšanju počutja pri raznih boleznih, pri raznih drugih težavah, pri preventivi. O bioenergiji lahko danes najdete ogromno zapisanega, ogromno uspešnih zgodb in dokazov, kako je ta pristna, izvorna, naravna energija spodbudila ljudi k samo izboljšanju njihovega stanja..

Enostavno, saj povečamo dotok, pritok življenjske energije, uravnovesi se kar ni v ravnovesju, v telesu in na energijskih nivojih se sproži samoizboljšanje. Telo je samo sebi svoja lekarna, s pomočjo bioenergije pa to še pospešimo.

Želimo vas seznaniti z načinom, s katerim si boste pomagali do izboljšanja stanja na različnih področjih, posledično privabili več tistega kar želite in predvsem našli pot do sebe in do svojih pravih odgovorov in se počutili izpolnjene.

Primerna je za vse starosti, nima stranskih učinkov, je neinvaziven proces,  za izboljšanje in krepitev imunskega sistema, energijsko uravnovešanje ali za postopek, ki sproži v telesu postopek samozdravljenja pri določenih fizičnih težavah.

Kje vse dosegamo z bioterapijo zelo dobre rezultate si lahko preberete na: http://www.notranjamodrost.si/bioterapija-z-vplivanjem-na-vzroke/

 

V mesecu februarju je v reviji Liza bil izdan članek na temo energijskega čiščenja prostora. Delavnico, ki bo trajala približno 2-3 ure bomo v marcu organizirali tudi v centru ILON.

 

David
AUTHOR

David

Vodja centra ILON

All stories by: David