Ah, ta stopala…

Posted: 19 marca, 2018 By:

Noge občutijo vsakodnevni pritisk vsakega našega koraka in nosijo celotno telo.

Čas je, da jim vrnete z dobro pedikuro, ki doprinese k boljšemu počutju.


 

Glede na potrebe obstaja več vrst pedikure, primerna je tako za ženske kot tudi za moške. To je doživetje, ki zmanjšuje stres in prinaša sprostitev za telo.

Nekaj od mnogih prednosti:

? Spodbuja boljšo prekrvavitev – negovanje in masaža nog sprosti napetosti, lahko pa močno poveča obtok po celem telesu. To posledično velikokrat zmanjšuje bolečine in otekanje pri vsakodnevnem stanju na nogah in pri daljši hoji.

? Negovana, mehka koža – tudi obuvala lahko povzročijo, da je koža na nogah suha in posledično lahko razpoka. S pedikuro se odstrani trda in odmrla koža, medtem ko ji povrnemo vlago in mehkost. Piling za noge preprečuje nalaganje odmrlih kožnih celic in njihovo luščenje.

? Preprečevanje okužbe – ob rednih obiskih lahko zmanjšate verjetnost okužbe. Nohti, ki jih reže strokovnjak, zmanjšujejo tveganje za vraščene nohte in bolezni. Osebje je strokovno usposobljeno in lahko tudi takoj odkrije zgodnje znake glivic, ki jih tudi odpravi.

In najboljši del …

? Sprostitev! Ko se obtok izboljša, se noge ogrejejo, lahko se usedite nazaj in uživate, medtem ko se vaše noge razvajajo.


Pedikura ni le zagotavljanje zdravih nohtov, ampak obnavljanje telesa in duha.

Pri nas za pedikuro poskrbi Mojca z dolgoletnimi izkušnjami, za še večji užitek pa si pedikuro lahko privoščite tudi skupaj z refleksno masažo stopal.

Opis storitev in cenik najdete TUKAJ.

 

vir 1,2

Ines
AUTHOR

Ines

Ustvarjanje je moj svet :))

All stories by: Ines