DO POPOLNIH NOHTOV S PERMANENTNIM LAKIRANJEM

KAJ JE PERMANENTNI LAK?
Permanentni lak je posebni gel za nohte, ki ga nanašamo s čopičem (kot navadni lak za nohte), s to razliko, da se suši pod LED. Barva odlično prekrije noht in zakrije vse nepravilnosti, saj se popolnoma sprime z nohtom in ga zaščiti pred zunanjimi vplivi . Videz permanentno lakiranih nohtov je povsem naraven, saj se popolnoma prilagodi obliki vašega nohta. Skrb, da bi bil končni rezultat morda videti preveč umetno je odveč.

 

ZAKAJ PERMANENTNO LAKIRANJE?
Vedno urejeni nohti, negovana obnohtna kožica in mehka koža so postali sinonim za urejeno žensko in zato je nega rok postala ena od bolj pomembnih lepotnih tretmajev.
Permanentno lakiranje pa je nepogrešljivo na dopustu, saj se običajni lak ob zunanjih vplivih, kot so sonce, morje in skale, hitro uniči. Ženske pa se ob posebnih priložnostih rade še ekstra uredimo in takrat so urejeni nohti resnično pika na i končnemu videzu.

 

KAKO DOLGO TRAJA POSTOPEK?
Postopek permanentnega lakiranja je časovno krajši kot pri gel nohtih, okvirno pa traja od 45 – 90 min. Tukaj je zajeto tudi odstranjevanje prejšnjega permanentnega laka in poslikava, ki si jo seveda lahko izberete sami.

 

ODSTRANJEVANJE?
Permanentni lak  odstranimo s  tekočino v salonu, nohte uredimo in postopek je končan. Nato se lahko odločite za ponovni nanos laka.

 

KAJ ČE SE BARVE NAVELIČAM?
Tudi to se zgodi in ena izmed možnosti je, da nas ponovno obiščete in na paleti različnih barv boste gotovo našli nekaj zase. Druga možnost pa je, da doma enostavno čezenj nanesemo prekrivni navadni lak za nohte. Če pa se naveličamo tudi tega, navadni lak odstranimo z odstranjevalcem laka za nohte, ne da bi pri tem poškodovali permanentni lak spodaj. V obeh primerih imamo na nohtih drugačno barvo.

 

KDAJ PERMANENTNO LAKIRANJE NI PRIMERNO?
Permanentno lakiranje po ni priporočljivo, če so vaši nohti poškodovani ali pogriženi, v tem primeru morate najprej poskrbeti za njihovo regeneracijo.

 

PREDNOSTI PERMANENTNEGA LAKIRANJA?

  1. Odporna, svetleča površina nohta
  2. naraven izgled nohtov
  3. dolga obstojnost in odlično prekrivanje
  4. učvrstitev vaših naravnih nohtov
  5. nohti so ob vašem odhodu že popolnoma suhi, saj se lak suši pod LED lučko
  6. velike možnosti poslikav
  7. enostavno odstranjevanje

Če pa imate malce ustvarjalne žilice in mirno roko pa si lahko to uredite kar same. Pri nas izvajamo delavnico, ki je  namenjena vsem, ki si želite nohte urediti doma z uporabo lakov, ki se sušijo pod LED ali UV lučko. Če se ne znajdete in ne veste kaj točno potrebujete, vam bomo to pokazali. Če boste pravilno nanesle permanentni lak vam bo zdržal do tri tedne. Več o delavnici pa TUKAJ.

    

NAŠ KOTIČEK