Ustvari pravo vzdušje za masažo kar doma

Posted: januar 31, 2017 By:

Umetnost masaže se lahko včasih zdi skrivnostna in zapletena. Čeprav je treba terapevtske masaže prepustiti strokovnjakom, lahko sproščujočo masažo izvedemo kar sami doma.


 

Sprostitvena masaža doma (po službi ali napornem dnevu ter ob romantičnih večerih) je eden izmed hitrih načinov kako sprostiti svoje najbližje, poleg tega pa je tudi eden izmed najboljših načinov za povečanje intimnosti s partnerjem.

Tukaj je seznam, ki ti bo pomagal ustvariti sproščujoče vzdušje med masažo:
1. Prostor naj bo temnejši, vendar moraš videti, kaj počneš. Uporaba sveč je dober način za dosego te vrste svetlobe.
2. Naj bo toplo, saj ne želiš, da partnerja zebe, poleg tega pa višja temperatura pomaga mišicam, da se sprostijo.
3. Prijetna glasba – izberi svojo najljubšo. Če nisi velik ljubitelj “sproščujoče glasbe” je mogoče boljše da glasbene podlage sploh nimaš 🙂 (razen v primeru da s partnerjem poslušata enako zvrst glasbe).
4. Sproščujoč vonj z dišečimi svečami, olje iz difuzorja ali kar dišeče masažno olje je pika na i!
5. Masaža, mora biti udobna in praktična. Najboljši način je masažna miza, lahko pa se znajdeš in uporabiš mehko debelejšo blazino, ki jo položiš na tla, vendar mora biti udobno za oba.

Vsi ti  nasveti ti bodo pomagali, da ustvariš pravilno vzdušje kar doma, zato le pogumno 🙂

 

Če pa si želiš naučiti masirati ali masirati še bolje, potem pridi na našo delavnico NAUČI SE – SPROSTITVENA MASAŽA ZA DOMAČO UPORABO, kjer boš pod našim vodstvom v dobrih rokah. Za več informacij o delavnici klikni TUKAJ.


 

Ines
AUTHOR

Ines

Ustvarjanje je moj svet :))

All stories by: Ines